Vlog  18/02/2023

A muddy Team-building day

Video afspelen

18/03/2023

Hanna heeft de waterpokken  en dat veroorzaakt veel jeuk. Om die te verzachten worden stukjes boomschors fijngestampt. Het sap wat dan tevoorschijn komt word op de huid gesmeerd.

Vlog #173 – Hanna has the chicken pox

Video afspelen

09/02/2023

Babirye is ondertussen alweer 18 jaar geworden.

Vlog #172 – Babi turns 18

09/02/2023

Babirye is geslaagd voor haar middelbare schoolexamen en we zijn erg blij en trots. Ze gaf me de kans om moeder te worden en haar te zien opgroeien tot de zorgzame en liefdevolle persoon die ze nu is. Nu is het tijd om te vieren en haar toekomstdromen te volgen ….

12/11/2022

Vrolijke vlaggetjes voor jarenlang versier plezier! Een mooie, duurzame vlaggenlijn gemaakt van de kleurrijke Oegandese stoffen.

Bij Bivamuntuyo zijn we van alle markten thuis en zo zijn we in samenwerking met Agnes, onze naaijuffrouw, dit vlaggetjes project gestart om jongeren te ondersteunen met praktijk training.

Het is belangrijk dat jongeren een kans krijgen om educatie te volgen, het vergroot hun kansen op een baan in de toekomst.

We verkopen de Happy Flags in Nederland en omstreken en van de opbrengst ondersteunen we jonge mensen met het volgen van een kappers- of naaicursus. Daarnaast zullen andere lessen zoals, Engels, landbouw, life skills en administratie aan bod komen zodat ze in de toekomst met deze vaardigheden een inkomen kunnen genereren en in hun levensonderhoud kunnen voorzien.

Happy you, Happy us! 

  • Happy Flags
  • Prijs: 15 Euro

  • De lengte van de vlaggenlijn is 10 meter, 40 vlaggetjes