Wilt u specifiek bijdragen aan de projecten van Bivamuntuyo zoals de Boerderij of de Nutrition Unit?
Klik dan HIER

Alle beetjes helpen…!

Al weer lange tijd geleden ben ik begonnen met een 5 euro actie en ik moet zeggen dat dit heel goed werkt. Men stort iedere maand 5 euro (of meer). Dit geeft ons de zekerheid van een maandelijks inkomen en zo kunnen projecten langdurig draaien.

Met al die beetjes bij elkaar kunnen we heel wat werk verzetten hier.
Zo gaan er kinderen van naar school, kunnen we de medische zorg voor mensen betalen, het gezin draaiende houden en werknemers een salaris geven. Het prettige voor mij hieraan is dat niemand individueel een kind of project sponsort. Uit het verleden is namelijk gebleken dat dat soms grote consequenties heeft als men de donatie om één of andere reden niet door kan laten gaan.

Als u een handje wil helpen, vergeet dan niet uw naam, adres, postcode en woonplaats te vermelden.
Graag stuur ik iets via de post en het is elke keer weer een heel gezoek naar het juiste adres bij de naam die op het bankafschrift vermeldt wordt.

Donaties kunt u overschrijven naar:
IBAN: NL62 INGB 0006 1565 61
BIC: INGBNL2A
Ten name van: 
K.Vogel
P.O. Box 48, KYOTERA
Uganda
 Het blijft voor mij bijzonder om te zien dat er veel lieve mensen zijn die een handje helpen en vertrouwen tonen in het project. Het is mooi om te zien dat er wel duidelijk een verschil kan worden gemaakt, alleen moet je er hier in Oeganda een beetje geduld voor hebben.

Wilt u specifiek bijdragen aan de projecten van Bivamuntuyo zoals de Boerderij of de Nutrition Unit,  dan verzoeken wij u vriendelijk om donaties over te maken naar  “Stichting Kulabigwo”.

Bivamuntuyo is aangesloten bij deze Nederlandse Stichting.

“Stichting Kulabigwo” heeft een ANBI-status. Doet u een gift in Nederland, dan betekent het dat de gift aftrekbaar is, of u nu als particulier of namens uw bedrijf schenkt. U ontvangt dan een bewijs van uw donatie. In andere landen kunnen andere fiscale regels van kracht zijn. Vergeet daarbij niet te vermelden dat de donatie voor “BIVAMUNTUYO” is.

Dank u.

IBAN: NL09 INGB 0001 0393 10
BIC: INGBNL2A
t.n.v. Stichting Kulabigwo te Zwolle
Fluessen 76
8032 ML ZWOLLE
Tel: 038-4547944
KvK: 410.24.405
RSIN: 8081.05.784

Email:
     stichtingkulabigwo@gmail.com
Website:
https://stichtingkulabigwo.wordpress.com